Maatwerkadvisering & implementatie

Maatwerkadvisering & implementatie

Fiscale oplossingen die we op coöperatieve basis met jou uitwerken

Fiscale advisering is complex. Belastingwetgeving en jurisprudentie laat zich lastig lezen. Maar dat is niet alles. Door de klant aangeleverde informatie is veelal niet omgebatterijd tot een toepasbare vorm. Daarnaast spelen er kunnen meerdere partijen een rol spelen in een adviestraject en ontbreekt er vaak een bewuste rolverdeling. Allemaal best logisch, want op de universiteit leer je alleen maar wetgeving en jurisprudentie lezen.

De klant ziet vaak door de bomen het bos niet meer en is overgeleverd aan de fiscalist. Laatstgenoemde hanteert veelal een - meestal chique getinte - gedragscode die de afstand tot de klant alleen maar vergroot. Lange theoretische adviezen en er wordt veel langs elkaar heen gesproken. Dit is wat wij vaak horen van onze klanten over de gemiddelde fiscalist.

Zijn wij dan de perfecte fiscalist? Dat lijkt ons sterk. Maar Simplitax staan wel voortdurend stil bij bovenstaande. En proberen altijd de oplossing als vertrekpunt te hanteren. Vandaar onze naam. Zo durven wij bijvoorbeeld wel te aan te geven dat wij de Belastingdienst in een vroeg stadium bij een complex advies betrekken, zodat we geen kostbare tijd verkwisten. Soms komen zij namelijk al met de oplossing. Ook durven wij wel te zeggen dat wij het ook wel eens bij het onjuiste eind hebben. Dat is helemaal niet vreemd met de huidige fiscale wetgeving. Juiste antwoorden bestaan veelal niet. Gewenste uitkomsten daarentegen wel.

Fiscale advisering is op zichzelf een waardevol product en verdient zichzelf veelvuldig terug. Echter, alleen zo lang deze dienst wordt aangeboden op een manier waarbij de klant gebaat is en voorop staat. Dus vanuit de oplossing en waarbij implementatie minstens even belangrijk is als het advies.

Meer weten over onze klanten en branches?

Btw-teruggaven

Bereikbaar

ma t/m vr 09.00-17.00


Telefoonnummer

050 21 12 781


Adres Groningen

Reitdiephaven 391
9746 RG Groningen
Route


E-mailadres

info{at}simplitax.nl